lazie-pino

Lazie & Pino har valpar!!

Föddes 14 November 2o18 och blir leveransklara (8v) den 9:e januari.

   Pino på utställningen i Växjö 2o17.


TrePés Gild Wren

Pino är en trygg kille som har ett mycket trevligt och sansat sätt. Härlig hane med fin helhet och päls. Han är lättlärd och lättmotiverad men har sin stolthet såklart (man är väl en dvärgschnauzer...;) Utställd en gång 1:a Juniorklass, Excellent med CK.


Ögonlyst 2018


BPH med skott utfört!


Lazie ca 1 år på fotot.


Dog-Otho's Lady Sahara

Lazie är en glad och tillgiven tjej. Hon är positiv och framåt, men samtidigt en ödmjuk och ibland lite försiktig dam med mycket energi och mycket fart. Ganska reserverad mot främmande personer.


Hon är cool i rätt sammanhang - exempelvis hänger hon glatt med husse och matte på motorcykelsemester, medan i andra sammanhang kan hon upplevas försiktig. I grunden är hon trygg, mjuk och gosig. Utställd en gång med Excellent i Öppenklass.


Ögonlyst 2018

BPH med skott utfört!


Vi väntar oss Peppar/saltvalpar

Pino är en trygg och cool kille. Han är social mot människor och tillgiven på egna villkor, lekfull och rolig - men samtidigt en sansad personlighet. Superfin sträv päls med vacker pepprighet. Vi har inte lyckats ställa ut honom mer än en gång eftersom han bor en bit bort. Pino är en ättling till två av mina första tiklinjer Trixa och Jina.

Lazie är lättlärd och lättmotiverad - även hon mycket lekfull och positiv till livet och till alla aktiviteter, men försiktig med nya människor. Hon älskar att vara nära, en mjuk och trevlig personlighet - Så vi tror definitivt att detta kommer blir en social, lekfull och ändå sansad kull med fina exteriörer! Tyvärr bara utställd en gång, hon är en jättefin tjej.


Det är ovanligt mycket peppar/salt i stamtavlan för att vara från mig. Mamman har åtminstone 6 generationer PS-bakom sig och på pappans sida blir det först i 4:e generation vi hittar en svart. Det har ingen betydelse för färgen, mentaliteten eller något annat - men vissa uppfödare gillar det ;)


Valparnas Stamtavla

Puppie's Pedigree


Inavelsgrad: 0,2%Beauideal Pirates of Penzance (PS)


"Dino" TrePés Gild Sparrow (PS)

"Jina" Wild Rushs K-pop Star at TrePés (PS)

SIRE  TrePés Gild Wren (PS)
"Pixi" TrePés Gild Imperatrix (PS)

Schnauzer Huset Romano (PS)"Trixa" Dog-Otho's Catch Me If You Can (PS)


Russkiy Assorti'c Irbis (PS)


Royal Merci de Trufas Negras (PS)

Zissi de Trufas Negras (PS)

Tested Free of MAC

DAM  Dog-Otho's Lady Sahara (PS)
Dog-Otho's From Me to You (PS)

U2 Dai Medici (PS)Dog-Otho's Wind Of Change (PS)