Hem

Välkommen!

Welcome!


Welcome to TrePés! We live in Nykvarn south of Stockholm city and breed our Miniature Schnauzers at home. Our dogs and puppies live with us in the kitchen, sofa and all other places. Read more here.


Vad roligt att du hittat hit!


Vi är en familj i Nykvarn som har tagit den underbara rasen Dvärgschnauzer till oss med hull och hår. 


Hundarna är sunda och robusta, med stor självkänsla och stora personligheter. Vårt största fokus är trevliga individer som har trygghet och mod. Det ställs stora krav på hundar i dagens samhälle och vi gör allt vi kan för att stärka mentalitet och hälsa!


Vi gör mentalitetsutvärderingar på våra avelshundar med hjälp av BPH - och kan stoltsera med att ha testat flest hundar i Sverige! - läs mer här.


Vi är också stolta över att ha testat flest hundar avseende ögonsjukdomen PRA B, med hjälp av de gentest som finns idag, vilket gör aveln tryggare och genetiskt mer hållbar - läs mer här. 


Viktigt i all avel med hundar är att arbeta brett och att ta vara på de möjligheter vi har för att öka den genetiska variationen, därför avlar vi ibland på olika färger eftersom det gör utbudet av avelshundar enormt mycket större - läs mer här.


Varmt välkomna till oss!

Trimma din hund

Trimma eller klipp din hund hos oss

Till trimmet

Dvärgschnauzervalp

Vi väntar valpar i vår  2024

Klicka här!

dvärgschnauzer valpar